26.03.2018

Valmennusryhmä

Valmennusryhmä vastaa kirjevalmennuksen ja valmennusleirien järjestämisestä, sekä osallistuu joukkueenjohtajina kilpailuihin. Fysiikkaolympialaisiin ja muihin fysiikkakilpailuihin tähtäävää valmennusta järjestää Suomessa seuraava valmennusryhmä:

• Matias Arola (matiaskb.arola@gmail.com), Stanfordin yliopisto, USA. IPhO-kilpailija 2016&2017.
  • Lasse Franti (lasse.franti(at)gmail.com), Kimpisen lukio. IPhO-kilpailija 2005.
  • Tiia Haverinen (tiia.k.haverinen(at)student.jyu.fi), Jyväskylän yliopisto.
  • Joonas Ilmavirta (joonas.ilmavirta(at)jyu.fi), Jyväskylän yliopisto. IPhO-kilpailija 2007.
  • Anssi Lindell (anssi.lindell(at)edu.jyu.fi), Jyväskylän yliopisto
  • Topi Löytäinen (topi.m.o.loytainen(at)student.jyu.fi), Jyväskylän yliopisto.
  • Heikki Mäntysaari (heikki.mantysaari(at) jyu.fi), Jyväskylän yliopisto. IPhO-kilpailija 2007.
  • Matti Väisänen (matti.vaisanen(at)jyu.fi), Nurmijärven yhteiskoulu.

Lisäksi perussarjan leirin toteuttamiseen osallistuu fysiikan aineenopettajaopiskelijoita Jyväskylän yliopistosta. Valmennukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kehen tahansa ryhmän jäseneen.

Vanhoja valmennusryhmän jäseniä:

• Maija Ahtee, Mikko Lemmetty, Visa Vesterinen, Jenni Karvonen, Riku Tuovinen, Esko Pohjoisaho, Pekka Kurki, Reetta Ranta-Kuivila, Vesa Pitkänen, Anna-Leena Kähkönen, Mika Latva-Kokko.