06.09.2018

Kemiassa tapahtuu!

Keskitymme tutkimukseen ja opetukseen, mutta olemme paljon muutakin. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tapahtumiimme!

Palvelut ja yhteistyö

Haluaisitko tutustua Jyväskylän yliopiston kemian laitokseen? Oletko kiinnostunut tutkijan työstä, opiskelijalaboratorioista vai tutkimuslaitteista? Toivotamme opiskelijat, yritykset ja vierailijat tervetulleiksi tutustumaan laitokseemme! Lisätietoja ja toiveita voi tiedustella Maritta Leinonen.

Asiantuntijapalvelut

Tutkijamme, opettajamme ja opiskelijamme tekevät monitahoista yhteistyötä yhteiskunnan eri sektorien kanssa tarjoten kattavaa ja monipuolista luonnontieteellistä asiantuntemusta. Sinulla on mahdollisuus pyytää opiskelijoitamme harjoittelijoiksi tai tekemään erilaisia projekteja tai opinnäytteitä. Jos mieltäsi askarruttaako jokin tieteellinen kysymys, on sinulla myös mahdollisuus kysyä, mitä vain luonnosta tai tieteestä parhaalta mahdolliselta asiantuntijalta. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihin osoitteessa

Tervetuloa tutustumaan työelämään!

Kemian laitokselle on mahdollista tulla työelämään tutustumisjaksolle. Lisätietoja ja toiveita voi tiedustella Elina Laurilalta.

Seminaarit ja väitökset

Tervetuloa kemian laitoksen seminaareihin ja väitöstilaisuuksiin! Laitoksella järjestetään seminaareja ja kokouksia, joissa opiskelijoilla, tutkijoilla tai tutkimusyhteistyökumppaneilla on mahdollisuuden esitellä omaa tutkimustaan ja saada kokemusta tieteellisten esitysten pitämisestä. Tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät englanninkieliseltä sivustolta.