04.10.2018

Nordic Chemistry Learning 2018 konferenssi

Ter­ve­tu­loa poh­jois­mai­sil­le ke­mian op­pi­mi­sen päi­vil­le, 22.-23.11.2018!

Aika:

22.11.2018 — 23.11.2018

Sijainti: Ylistonrinne, Department of Chemistry
Kemian oppimisen ja opettamisen kavalkadi on esillä marraskuussa Jyväskylässä!

Ohjelmassa tatuointeja, dopingia ja älyllistä kemiaa opetuksessa, tiedeoppimisen geneerisiä taitoja, kiertotaloutta ja nanotiedettä, sekä monia muita ajankohtaisia kemian opettajia ja kemian oppimisen tutkijoita askarruttavia kysymyksiä. Päivät on tarkoitettu kaikille kemian oppimisesta ja opetuksesta kiinnostuneille, kouluopettajille ja korkeakouluopettajille.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, mutta osallistujien täytyy itse huolehtia matka- ja majoituskustannuksistaan. Tapahtumaa isännöivät Jyväskylän yliopiston kemian laitos ja Keski-Suomen LUMA-keskus.

Päivien verkkosivut löytyvät osoitteesta https://www.jyu.fi/en/congress/ncl2018. Rekisteröityminen tapahtuu www-sivuilla olevan lomakkeen avulla. Viimeinen konferenssiin ilmoittautumispäivä on 16.11.2018.

Mikäli haluat itse esittää omia kokemuksiasi tai kehittämistyötäsi päivillä, niin se onnistuu joko lyhyellä suullisella tiedonannolla tai posterilla. Molemmissa tapauksissa ota yhteyttä tapahtuman järjestäjiin www-sivujen lomakkeella ja pyydä esitystä. Esitysten ilmoittamisen takaraja on 28.10.2018.

Tule mukaan; jaa oma osaamisesi ja opi uutta!

Tervetuloa Jyväskylään marraskuussa!