22.02.2018

Ter­ve­tu­loa viih­ty­mään Kon­ne­ve­den tut­ki­mus­a­se­mal­le!

Konneveden tutkimussema tarjoaa upean ja ainutlaatuisen paikan kursseille, kokouksille ja seminaarille. Aivan rannan tuntumassa sijaitsevassa rantasaunassa on mahdollista järjestää esimerkiksi virkistyspäiviä ja erilaisia illanviettoja. Jyväskylän yliopiston yhteisöt, yliopiston ulkopuoliset organisaatiot ja yksityiset henkilöt voivat vuokrata aseman tiloja.

Kaikkinensa tutkimusasema tarjoaa käyttäjilleen sadan hengen luentosalin (sis. dataprojektori, fläppitaulu ja liitutaulu), kurssilaboratorion, n. 15 työhuonetta, moderneja tutkimustiloja, 100 hengen ruokasalin. Rantasauna sisältää kaksi löylyhuonetta, pesuhuoneet, pukeutumistilat ja takkahuoneen. Osallistujien kuljetukseen on autoja ja veneitä. Kurssien käyttöön on monenlaisia näytteenotto- ja analysointivälineitä. Tilojen, laitteiden ja kuljetusvälineiden käytöstä kannattaa sopia hyvissä ajoin jo kurssitilojen varaamisen yhteydessä.

Tutkimusasemalla on majoitustilat noin 70 hengelle. Suurin osa on kolmen huoneen soluasuntoja, jossa on yhteinen keittiö, suihku, ja WC:t. Makuuhuoneissa on tilat 2-3 hengelle.

Aseman oma keittiö valmistaa tilaisuuksiin tarjoilun sopimuksen mukaan. Asemalla tarjotaan tavallisesti kurssi- ja seminaariaikoina aamiainen, lounas ja iltapala. Tilavarausta tehtäessä on mahdollista sopia myös muusta ruokailupalvelusta. Myös juhlaillallinen ruokalassa kuuluu palveluvalikoimaan.

Lisätietoja