19.06.2018

Konneveden tutkimusaseman piolookisen Luontoilta 3.7.2018 klo 18.00 alkaen

orava.jpg

Tervetuloa perinteiseen Piolookisen luontoiltaan kyselemään ja kuuntelemaan keskisuomalaisesta luonnosta ja Konneveden tutkimusasemalla tehtävästä tutkimuksesta ja nauttimaan upeasta luonnosta Konneveden tutkimusasemalla! Luontoilta on kaikkien luonnonystävien kohtauspaikka.

Piolookisen luontoilta järjestetään 3.7.2018 klo 18:00 alkaen Konneveden tutkimusasemalla.  Luontoillassa kysymyksiin ja havaintoihin ympäröivästä luonnosta vastaavat Jyväskylän yliopiston tutkijat ja asiantuntijat: Minna-Maarit Kytöviita (kasvit), Jari Haimi (selkärangattomat eläimet ja maaperä), Harri Högmander (linnut), Timo Marjomäki (kalat) ja Marko Haapakoski (nisäkkäät). Illan juontaa tutkimusaseman johtaja, professori, Hannu Ylönen. Konneveden tutkimusasema yhteistyössä Konneveden 4H –yhdistyksen kanssa on järjestänyt Suuren linnunpönttökisan, joka päättyy 21.6.2018. Pönttökilpailun voittajat julkistetaan ja palkitaan Konneveden tutkimusaseman Luontoillassa.

Luontoilta on osa Lapset ja Luonto –tapahtumaa, jossa yhdistyy tiede, lastenkulttuuri ja kesätapahtuma lettuineen ja makkaroineen. Luontoilta on myös avaus vuosittaisille Konnevesipäiville.

Kysy luonnosta!

Luontoillan tarkoituksena on vastata hyvin monipuolisiin ja erilaisiin kysymyksiin. Jotta illasta tulisi mahdollisimman antoisa, toivovat luontoillan asiantuntijat luontoaiheisia kysymyksiä ennakkoon. Kysymykset ovat myös tärkeä apuvoima tutkijoille, sillä tavallisilta tuntuvat havainnot saattavat olla erityisen arvokkaita tutkijoille ja kertoa heille luonnon nykytilasta. Voit lähettää luontoaiheisen kysymyksen tai luontohavainnon sähköpostitse osoitteeseen luontoilta@jyu.fi tai postitse osoitteeseen:

Luontoiltaluontoilta_juliste_KEVYT2018.jpg
Jyväskylän yliopisto / Konneveden tutkimusasema
Sirkkamäentie 220
44300 Konnevesi

Ohjelma:

Voit ladata posteri osoitteesta: