05.10.2018

Opettaja: mahdollisuus päästä Science on Stage -tapahtumaan Portugaliin!

StarT-ohjelmaan osallistuminen kannattaa: Euroopan Science on Stage -festivaaleille loppuvuodesta 2019 kustannetaan vuoden 2018-2019 StarT-ohjelmassa hyviä käytänteitä jakaneita opettajia!

Tänä vuonna erityisesti hyvien opetuskäytänteiden jakaminen StarT-ohjelmassa on palkitsevaa. Suomen edustajat, joiden matka- ja majoituskustannukset Science on Stage -festivaaleille Portugaliin maksetaan, valitaan hyvillä opetuskäytänteillä osallistuneiden joukosta!

Science on Stage -festivaalit ovat opettajille suunnattu tapahtuma, joista saa runsaasti ideoita ja inspiraatiota opetukseen, sillä lavalla ovat opettajat eri puolilta Eurooppaa esittelemässä parhaita luonnontieteisiin liittyviä opetusideoitaan. Mukaan sopii niin näyttäviä demonstraatioita kuin opetuksen rakenteeseen tai uudenlaisiin yhteistyön muotoihin perustuvia käytänteitä.

Jos innostuit mahdollisuudesta lähteä Science on Stage -festivaaleille, tartu tilaisuuteen! Pohdi yksin tai kollegan kanssa, mikä teidän hyvä käytänteenne olisi, ja osallistukaa sillä tänä lukuvuonna StarT-ohjelmaan. Osallistumisaikaa on 17.2.2019 saakka. 

Ennen Science on Stagea sinulla on hyvä mahdollisuus päästä Keski-Suomen StarT-festareille 2.4.2019 esittelemään tätä käytännettä keskisuomalaisille kollegoillesi ja jakamaan ideoita heidän kanssaan.

P.S. Tapahtuma voi poikia yhteistyötä myös eri maiden välillä. Vuoden 2017 edustaja, fysiikan opettaja Kalle Vähä-Heikkilä ja hänen slovakialainen kollegansa Iveta Stefancinova toteuttivat yhteisen, lumiaiheisen projektin SonS-festivaalia seuranneena vuonna. Heidän yhteistyöstään voit lukea lisää Science on Stage -blogista