19.04.2018

StarT-aluefestarit 2018

Keski-Suomen Aluefestarit järjestettiin 10.4.2018 Jyväskylän yliopistolla

StarT-aluefestarit Jyväskylän yliopiston päärakennuksessa järjestettiin 10.4.2018 klo 9.30-15. Tapahtumaa seuraamassa oli yliopistolaisia, entisiä opettajaseminaarin käyneitä sekä tietysti tuomaristo. Välipalan festarien osallistujille tarjosi Osuuskauppa Keskimaa

Aluetapahtumassa palkittiin parhaat projektit kolmessa sarjassa. Voittoisat projektit olivat seuraavat:

Nuorten sarja

200€ stipendi Keski-Suomen LUMA-keskus : #biopolku, Äänekosken lukio, Äänekoski

Lasten sarja

200€ stipendi Keski-Suomen LUMA-keskus : Hepokatit bokash-kompostoi, Rajalan päiväkoti Vihersiipi, Hepokatit-ryhmä, Muurame

Tämä toimii! -sarja

200 € stipendi Osuuskauppa Keskimaalta: Minikeilaus, Normaalikoulun ala-asteen 3c-luokka, Jyväskylä

Lukuisia palkinnon arvoisia projekteja

Parhaasta hyvästä käytänteestä palkittiin Normaalikoulun ala-asteen toiminta koulupäivän liikunnallistamiseen. Hyvän käytänteen palkitsi tänä vuonna LähiTapiola Keski-Suomi.

Lisäksi alueen yritykset ja muut yhteistyökumppanit palkitsivat useita eri tavoin ansioituneita projekteja stipendeillä, tuotepalkinnoilla sekä elämyspalkinnoilla.

Festareiden ohjelman näet täältä.

Tapahtuman yhteistyökumppaneina olivat Osuuskauppa Keskimaa, Inwido Finland Oy, FatTail Productions Oy, Harvia Oyj, LähiTapiola Keski-Suomi, Jyväskylän Lasten ja nuorten yliopisto, Jyväskylän yliopiston avoimen tiedon keskus (Luontomuseo), Keski-Suomen Kemistiseura, URSA, MAOL sekä Innokas!-verkosto.

Kuvia tapahtumasta

DSC_9120-1.jpg