31.01.2018

StarT-projektien kuvauksien lähettäminen 18.2. mennessä

Koulujen, päiväkotien ja muiden oppimisyhteisöjen tekemät projektityöt voivat osallistua StarT-toimintaan. Ehdit vielä aloittaa!

Millaisen projektin, näytelmän, tutkimustyön tai teemapäivän olette toteuttaneet koulussanne tai oppilasryhmässänne?

Kurkista StarT:in teemasivuilta, sopisiko se jonkin StarT-projektitoiminnan teeman alle. Projektinne voi myös olla vielä kesken tai jopa aloittamista vaille valmis, sillä vielä työstämiseen on aikaa pari viikkoa. Projektikuvauksen voi lähettää vähän keskeneräisestäkin työstä.

Projektin kuvausten lähettäminen ja raportointi päättyy su 18.2.2018.

Kun ryhmäsi päättää osallistua työllään StarT-projektitoimintaan, tarvitsette työstä esittelykuvia tai videon (“visuaalinen kuvaus”) sekä joitakin muistelmia työvaiheista video-, kuva- tai tekstimuodossa (“oppimispäiväkirja”).

Katso tarkemmat osallistumisohjeet StarT Keski-Suomessa -sivuiltamme.