Projektioppimista Oulussa Checkpoint Leonardo Networkin tapaan

Checkpoint Leonardo Networkin täydennyskoulutustapaaminen Oulun seudun opettajille ja koulujen kanssa yhteistyötä tekeville tahoille
  • Milloin 01.03.2018 klo 14.1517.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Missä Oulun yliopiston Linnanmaan kampus, sali PR101
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Kohderyhmä

luokanopettajille ja aineenopettajille ja näiksi opiskeleville, jotka ovat innoissaan – tai epävarmoja – monialaisesta oppimisesta tai oppimisprojekteista

Sisältö

Tervetuloa Checkpoint Leonardo Network -hankkeen pariin! Hae lisäpotkua monialaisen opetuksen järjestämiseen ja projektioppimisen toteuttamiseen koulussa(si). Saat evääksi niin yhteistyömahdollisuuksia kuin valmiita oppimateriaalejakin.

Iltapäivän aikana tutustumme lähemmin muutamaan hankkeessa toteutettuun oppimiskokonaisuuteen ja paneudumme niissä hyödynnettyjen oppiaineiden rooleihin, sekä laitamme alulle omien projektioppimisen kokonaisuuksien suunnittelun.

Olemme osallistujiin uudestaan yhteydessä keväällä ja tarjoamme etätukea myös koulutuspäivän jälkeen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen verkkolomakkeella linkistä maanantaihin 26.2. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/9CF20D044D8E348A

Koulutukseen voidaan ottaa 25 osallistujaa. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta.