31.01.2018

CPLN ohjausryhmän jäsenelle tunnustusta

Jyväskylän Kristillisen koulun opettaja Jukka Sinnemäki on 50 parhaan joukossa kovatasoisessa, kansainvälisessä Global Teacher Prize -äänestyksessä.

Jukka Sinnemäki, joka kuuluu Checkpoint Leonardo Network -hankkeen ohjausryhmään alakoulun opettajien edustajana, on saanut huipputason tunnustusta työnsä kehittämisestä: hänet on valittu ehdolle Global Teacher Prize -äänestykseen, viidenkymmenen maailman parhaan opettajan joukkoon. Sinnemäki on pyrkinyt lisäämään lasten hyvinvointia edistämällä lasten ymmärrystä terveellisten elämäntapojen vaikutuksista ja hän on auttanut lapsia näkemään vaikutukset omassa jaksamisessaan konkreettisesti, käyttämällä esimerkiksi aktiivisuusrannekkeita ja vastaavia mittauksia koulussa. Hän on myös kehittänyt uudenlaista matematiikan oppimisen mallia, jossa syklisesti palataan aihepiireihin, ja saavuttanut tällä menetelmällä parempia oppimistuloksia.

Checkpoint Leonardo Network seuraa mielenkiinnolla Global Teacher Prizen etenemistä vuoden 2018 alkupuoliskolla.

Lue lisää Jukka Sinnemäen Global Teacher Prize -esittelystä (englanniksi) tai OAJ:n tiedotteesta (suomeksi)!