06.11.2017

Startti hyvään tulevaisuuteen!

LUMA-keskus Suomi ja sen yhteistyökumppanit ovat käynnistäneet monialaisten oppimiskokonaisuuksien toteuttamista tukevan StarT-toimintamallin. StarT on suunnattu kaiken ikäisille aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

 

StarT tukee uusia opetussuunnitelman mukaisia tavoitteita, kuten projektioppimista, oppivaa yhteisöä, tutkimuksellista opiskelua, eheytyvää opetusta, ilmiöpohjaista opiskelua, maasto-opetusta sekä modernin teknologian ja koulun ulkopuolisten oppimisympäristöjen hyödyntämistä. Hankkeella pyritään lisäämään oivaltamisen ja oppimisen iloa yli oppiainerajojen lasten ja nuorten keskuudessa. Lisäksi kannustetaan osallistavaan, luovaan ja innostavaan yhteistoimintaan eri toimijoiden kesken.

Ilmoittaudu mukaan!

Mikä on sinun tähtiprojektisi? Projekteja toteuttavat tulevaisuuden tekijöistämme – lapsista ja nuorista – koostuvat tähtitiimit, ja ne voivat olla esimerkiksi pienempiä tai suurempia tutkimuksia, liikkuvan lelun kehittämistä, robobottiohjelmointia, pelin toteuttamista, tiedeteatteriesitys, animaatio tai vaikka musikaali. Ilmoita tiimisi mukaan StarT toimintaan täällä!