07.01.2019

Tutustutaan tieteeseen yhdessä!

Haluatko päästä tutustumaan tieteeseen autenttisessa ympäristössä? Tule käymään! Voit myös kutsua meidät koulullesi tai päiväkodillesi.

 

Tule käymään!

Toivotamme kaiken ikäiset oppilasryhmät tervetulleiksi vierailulle. Vierailut järjestetään yhdessä ainelaitosten kanssa, jolloin oppilaat pääsevät tutustumaan tieteeseen sen autenttisessa ympäristössä. Samaan käyntiin voidaan sovittaa vierailu yhdellä tai useammalla laitoksella. Olitpa kiinnostunut sitten matematiikasta, fysiikasta, biologiasta tai kemiasta, me räätälöimme juuri sinun ryhmäsi tarpeisiin sopivan vierailun!

Kutsu meidät kylään

Järjestämme myös vierailuja kouluille ja päiväkodeille. Vierailujen aikana asiantuntijamme tutustuttavat lapsia tai nuoria luonnontieteiden jännittävään maailmaan. Toiminnallisten vierailujen aikana lapset ja nuoret pääsevät itse toteuttamaan kokeita ja havainnoimaan ilmiöitä.

TET-har­joit­te­luun ma­temaat­tis-luon­non­tie­teel­li­seen tie­de­kun­taan?

Oletko kiinnostunut matematiikasta tai biologiasta? Askarruttavatko mieltäsi kemian tai fysiikan salaisuudet?  Kysymyksiisi voi löytyä vastauksia tutustumalla tieteen maailmaan TET-harjoittelussa. Vietä elämysrikas viikko TET-harjoittelijana tiedekunnassamme!