27.04.2018

Matematiikan ja tilastotieteen laitoksella tapahtuu!

Keskitymme tutkimukseen ja opetukseen, mutta olemme paljon muutakin. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tapahtumiimme!

Palvelut ja yhteistyö

Haluaisitko tutustua Jyväskylän yliopiston matematiikan ja tilastotieteen laitokseen? Toivotamme opiskelijat, oppilaitokset ja vierailijat tervetulleiksi tutustumaan laitokseemme! Lisätietoja ja toiveita voi tiedustella Miia Honkoselta.

Asiantuntijapalvelut

Tutkijamme, opettajamme ja opiskelijamme tekevät monitahoista yhteistyötä yhteiskunnan eri sektorien kanssa tarjoten kattavaa ja monipuolista asiantuntemusta. Sinulla on mahdollisuus pyytää opiskelijoitamme harjoittelijoiksi tai tekemään erilaisia projekteja tai opinnäytteitä. Jos mieltäsi askarruttaako jokin tieteellinen kysymys, on sinulla myös mahdollisuus kysyä, mitä vain luonnosta tai tieteestä parhaalta mahdolliselta asiantuntijalta. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihin osoitteessa

Seminaarit ja väitöstilaisuudet

Tervetuloa matematiikan ja tilastotieteen laitoksen seminaareihin ja väitöstilaisuuksiin! Tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät englanninkielisiltä verkkosivuilta

Laitoksen ajankohtaiset uutiset

Haluatko pysyä ajan tasalla uusimmasta tutkimustiedosta sekä laitoksen tapahtumista? Matematiikan ja tilastotieteen laitoksen uutiskirje kertoo tuoreimmat uutiset kerran viikossa. Henkilökunnalle suunnatun uutiskirjeen löydät matematiikan ja tilastotieteen laitoksen intrasivulta. Jos sinulla on ideoita tai tiedotettavaa, ota yhteyttä Miia Honkoseen tai Hannele Säntti-Ahomäkeen.