22.02.2019

Matematiikan ja tilastotieteen laitoksella tapahtuu!

Keskitymme tutkimukseen ja opetukseen, mutta olemme paljon muutakin. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tapahtumiimme!

Tervetuloa tutustumaan!

Haluaisitko tutustua Jyväskylän yliopiston matematiikan ja tilastotieteen laitokseen? Toivotamme opiskelijat, oppilaitokset ja vierailijat tervetulleiksi tutustumaan laitokseemme! Yhden mahdollisuuden tähän tarjoaa TET-harjoittelu. Matemaattis-luonnontieteelliseen tiedekuntaan on mahdollista tulla työelämään tutustumisjaksolle., jonka aikana TET-oppilaat pääsevät tutustumaan muun muassa matematiikan ja tilastotieteen laitokseen ja sen toimintaan. Lisätietoja tiedekunnan TET-harjoittelusta ja hakuohjeet.

Muuta lisätietoja laitokseen ja tiedekuntaan tutustumisesta löydät täältä. Voit myös kysyä lisätietoja ja kertoa toiveita Miia Honkoselta.

Asiantuntijapalvelut

Tutkijamme, opettajamme ja opiskelijamme tekevät monitahoista yhteistyötä yhteiskunnan eri sektorien kanssa tarjoten kattavaa ja monipuolista asiantuntemusta. Sinulla on mahdollisuus pyytää opiskelijoitamme harjoittelijoiksi tai tekemään erilaisia projekteja tai opinnäytteitä. Jos mieltäsi askarruttaako jokin tieteellinen kysymys, on sinulla myös mahdollisuus kysyä, mitä vain luonnosta tai tieteestä parhaalta mahdolliselta asiantuntijalta. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihin täällä.

Seminaarit ja väitöstilaisuudet

Tervetuloa matematiikan ja tilastotieteen laitoksen seminaareihin ja väitöstilaisuuksiin! Tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät englanninkielisiltä verkkosivuilta.

Muuta ajankohtaista

Laitoksellamme tapahtuu koko ajan. Seuraa tiedotteita.