22.01.2018

Laboratorio- ja tutkimuslaitteet

Nanoscience Centerissä on moderni, korkeatasoinen ja laaja laitekanta mm. mikro- ja nanorakenteiden valmistukseen ja karakterisointiin sekä niiden käytön asiantuntemus. Yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää laaja-alaista asiantuntemusta, tutkimusosaamista ja -ympäristöjä sekä kansainvälisiä verkostoja. Opiskelijoiden kanssa työskentely tuo tuoretta osaamista ja näkemystä.

Tutkimustilat ja laitteistot

Meiltä löydät kattavat tutkimustilat sekä laitteistot, kuten esimerkiksi kuvantamislaitteiston, laserlaboratorion, puhdashuoneen ja röntgenlaboratorion. Tutustu tarkemmin Nanoscience Centerin ja sen ympärillä sijaitsevien fysiikan, kemian sekä bio- ja ympäristötieteiden laitosten tutkimuslaitteisiin ja tiloihin englanninkielisillä sivuillamme.

Nanotiedekeskus Laserlab-Europe:n liitännäisjäsen

Laserlab-Europe on EU:n rahoittama, Euroopan lasertutkimuksen infrastruktuurien konsortio, jonka puitteissa lasertutkimus Euroopassa on voinut kehittyä paremmin kuin pelkästään kansallisissa ympäristöissä. Lue lisää englanninkielisiltä sivuilta.

Sauna ja kokoustilat

Nanoscience Center:n ylimmässä kerroksessa sijaitsevat sauna- ja kokoustilat. Sekä Jyväskylän yliopiston yhteisöt, yliopiston ulkopuoliset organisaatiot että yksityiset henkilöt voivat vuokrata saunaosastoa erilaisiin illanistujaisiin ja pienten ryhmien kokouksiin.