07.11.2018

Laboratorio- ja tutkimuslaitteet

Nanotiedekeskuksessa on moderni, korkeatasoinen ja laaja laitekanta mm. mikro- ja nanorakenteiden valmistukseen ja karakterisointiin sekä niiden käytön asiantuntemus. Yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää laaja-alaista asiantuntemusta, tutkimusosaamista ja -ympäristöjä sekä kansainvälisiä verkostoja. Opiskelijoiden kanssa työskentely tuo tuoretta osaamista ja näkemystä.

Tutkimustilat ja laitteistot

Meiltä löydät kattavat tutkimustilat sekä laitteistot, kuten esimerkiksi kuvantamislaitteiston, laserlaboratorion, puhdashuoneen ja röntgenlaboratorion. Tutustu tarkemmin Nanotiedekeskukse ja sen ympärillä sijaitsevien fysiikan, kemian sekä bio- ja ympäristötieteiden laitosten tutkimuslaitteisiin ja tiloihin englanninkielisillä sivuillamme.

Nanotiedekeskus Laserlab-Europe:n täysjäsen

Laserlab-Europe on EU:n rahoittama, Euroopan lasertutkimuksen infrastruktuurien konsortio, jonka puitteissa lasertutkimus Euroopassa on voinut kehittyä paremmin kuin pelkästään kansallisissa ympäristöissä. Lue lisää englanninkielisiltä sivuilta.

Sauna ja kokoustilat

Nanotiedekeskuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevat sauna- ja kokoustilat. Jyväskylän yliopiston yhteisöt, yliopiston ulkopuoliset organisaatiot ja yksityiset henkilöt voivat vuokrata saunaosastoa erilaisiin illanistujaisiin ja pienten ryhmien kokouksiin.