21.02.2019

Ohjeita saunojille

Nanon sauna: ohjeita.

Avain

Saunan avain on noudettavissa matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan toimistosta (YNC321, 3. krs) varausta edeltävänä päivänä tai varauksen päivänä klo 9-15. Palautus seuraavana arkipäivänä samaan paikkaan. 

Sijainti

Sauna sijaitsee Nanoscience Centerin kolmannessa kerroksessa hissin ovea vastapäätä (portaita noustessa portaikon vasemmalla puolella). Talon pääovelta vasemmalle on pienempi ovi rappukäytävään ja kyseisen oven pielessä on avainkortin lukija. Samassa paikassa on myös puhelinovikello, josta voi soittaa saunalle. 

Varustus

Saunan neuvottelutilassa on AV-varustus (tietokone, videoprojektori, CD- ja DVD-soittimet, valkokangas). Tilasta löytyy myös kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja jääkaappi.

Saunassa on valmiina pyyhkeitä ja peflettejä. Käytetyt pyyhkeet laitetaan kuivumaan vaatekoukkuihin käytön jälkeen.

Kaikki tilat (sauna mukaan lukien) on jätettävä siihen kuntoon, jossa ne olivat. Omat tavarat, tyhjät pullot ja ruoat on vietävä pois. Ylimääräiset siivouskulut lisätään laskuun tai laskutetaan jälkikäteen. Tilaaja vastaa henkilökohtaisesti tilojen kunnosta. Saunan pukuhuoneeseen jätettyjä ylimääräisiä tavaroita säilytetään viikko ja niitä voi tiedustella vahtimestareilta klo 8-16 vahtimestarit-ylisto@jyu.fi tai 040 8053635.

Varaushinta on kertakohtainen (esim. la-su peritään 2 x varausmaksu). Yliopiston tilauksissa on ilmoittettava kustannuspaikka ja laskun käsittelijä.