07.05.2018

Kaipaatko  neuvoja opintoja koskevissa asioissa?

Ohjaus ja opintoneuvonta tiedekunnassamme sekä muita opiskeluun liittyviä hyödyllisiä tiedotuskanavia. Katso yhteystiedot alla olevien linkkien kautta.

WWW-sivut

Tiedekunta ja laitokset

Yleistä yliopisto-opinnoista

Muita linkkejä ja yhteystietoja

Opintopäällikkö

Tiedekuntatason opintohallinnosta ja yleisestä opintoneuvonnasta vastaa opintopäällikkö Marja Korhonen. Hän neuvoo mm. opinto-oikeuksia, tutkinto-ohjelman vaihtoja, tutkintoja ja opiskelijan oikeusturvaa koskevissa kysymyksissä.

Laitosten opintoneuvojat

Yleinen opintoneuvonta, opintojen sisältöön, tentteihin, tutkintoihin ja opintosuunnitelmiin liittyvät kysymykset.

Tietokoneella.jpg

Sähköpostilistat ja ISA-sähköposti

Tiedotuksessa käytetään www-sivujen lisäksi sähköpostia. Uudet opiskelijat voivat liittyä opiskelijoiden postituslistoille. Näitä listoja käyttävät laitokset, tiedekunta ja yliopiston hallinto opiskelijoille suunnatussa tiedotuksessaan. Opettajat lähettävät opintoihin liittyviä tiedotuksia kursseilleen ilmoittautuneille opiskelijoille. Muista huolehtia siitä, että olet mukana myös ainejärjestösi ylläpitämässä sähköpostilistassa. Tutorit opastavat asiassa opintojen käynnistyessä.

Opiskelijoiden käytettävissä kurssien yhteydenpitoa ja muuta viestintää varten on ISA-sähköposti

ISA info - opiskelijan uutiskirje

ISA info on kerran kuussa ilmestyvä Jyväskylän yliopiston opiskelijoille tarkoitettu uutiskirje. Siinä kerrotaan ajankohtaisista opiskeluun liittyvistä asioista.

Tutor.jpgOpiskelijalähettiläät

Jyväskylän yliopiston opiskelijalähettiläät jakavat tietoa yliopistossa opiskelusta sekä erilaisista tavoista opiskella ja elää opiskelijaelämää Jyväskylässä. Voit tutustua opiskelijoiden arkeen Facebookin, blogien, videoiden ja kuvien kautta ja kysyä aiheista, jotka kiinnostavat sinua!

 

Sosiaalinen media

Matemaattis-luonnontieteellisellä tiedekunnalla on Facebook-sivu, jota käytetään epäviralliseen ja vapaamuotoiseen viestintään sekä tiedottamiseen tutkimuksen kohokohdista sekä ajankohtaisista tapahtumista tiedekunnassa. Tiedekunnalla on myös Instagram-tili ja Linked-in-ryhmä. Kannattaa käydä tykkäämässä!

Muita hyödyllisiä linkkejä

Neuvoja ja tukea opintoihin liittyvissä kysymyksissä myös: