26.06.2018

Uusille opiskelijoille

Onnea opiskelupaikasta!

Yliopisto-opinnot alkavat maanantaina 3.9.2018, kello 10:15, salissa YAA303. Saavuthan  paikalle, sillä tilaisuudessa annetaan hyödyllisiä vinkkejä, tarpeellisia neuvoja ja käytännön ohjeistusta.  Tällöin myös muodostetaan tutorryhmät, joissa opiskelijat tutustuvat yliopistomaailman käytäntöihin opiskelijatutoreiden ohjaamana.

Bio- ja ympäristötietojen laitos esittäytyy sinulle tarkemmin Konneveden tutkimusasemalla järjestettävässä Lentävä lähtö -tapahtumassa. Täällä opit viimeistään mitä tarkoittaa evoluutiogenetiikka ja millaista tutkimusta laitoksella tälläkin hetkellä tapahtuu.

Perille löydät tietä kysyen tai käyttäen apunasi Kampus-karttaa.

kalastuskurssia.png

Käytännön ohjeita löytyy uusien opiskelijoiden oppaasta  "Opiskelijan opas bio- ja ympäristötieteiden laitoksella". Yleistä ohjeistusta löytyy myös yliopiston opiskelijoille suunnatuilta sivuilta.

Lisäohjeistusta opintoihin ja opiskeluelämään liittyviä kysymyksiä voit esittää tuutorillesi, laatuhemmoille, koulutussuunnittelijalle tai opintoneuvojille. Moniin käytännön ongelmatilanteisiin voit löytää apua kanssaopiskelijoiltasi ja vanhemmilta opiskelijoilta. Toisiin alan opiskelijoihin pääset tutustumaan muunmuassa laitoksen ainejärjestöjen toiminnan kautta.

Jos olet kiinnostunut kiinnostunut luonnontieteistä laaja-alaisesti, biologian ohella myös kemiasta ja fysiikasta ja olet suorittaut näitä kursseja lukiossa, niin nanotieteiden opintosuunta saattaa olla vaihtoehtosi. Haku opintoihin tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella

Muistathan liittyä opiskelijoiden sähköpostilistalle, jotta vastaisuudessakin pysyisit ajantasalla laitoksen ja opiskelijoiden toiminnasta sekä tempauksista. Huomioi, että hyväksymme listalle vain Jyväskylän yliopiston sähköpostiosoitteet.

Infotilaisuuksien materiaalit kootaan tänne:

Nimenhuutotilaisuuden info

Ensimmäisten viikkojen ohjelma (lukuvuosi 2018-2019)

Lentävän lähdön materiaali: Opiskelu bio- ja ympäristötieteissä, Lentävän lähdön kysymykset, HOPS

HOPS