22.01.2018

Aktiivista yhteistyötä sekä tutkimuksessa että opetuksessa

Haluamme tuoda asiantuntijuutemme ja tutkimustuloksemme yhteiskunnan käyttöön niin alueellisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

 

Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekuntamme tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia aktiiviseen yhteistyöhön opiskelijoiden, yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa. Laadukasta tutkimusta tekevä kansainvälinen asiantuntijayhteisömme tarjoaa tutkimus- ja konsultointiapua luonnontieteellistä osaamista vaativissa kysymyksissä. Voit hakea asiantuntijaa tai tutkimusaihetta yliopistossamme tehtävästä tutkimuksesta myös TUTKA tietokannasta.

Yhteistyökumppanimme voivat hyödyntää myös tutkimuslaitteistoamme sekä laboratorioitamme tai saunaa ja kokoustilojamme. Tiivis alumniverkostomme takaa sujuvan yhteistyön entisten opiskelijoiden ja yliopistomme välillä tarjoten alumneille uusinta tutkimus- ja koulutustietoa, sekä nykyisille opiskelijoillemme mahdollisuuden tutustua työelämään. Mikäli koet kaipaavasi nykyistä työelämääsi varten uusia taitoja, järjestämme tutkintoa täydentävää koulutusta. Lisäksi teemme yhteistyötä myös koulujen ja oppilaitosten kanssa järjestämällä kouluvierailuja sekä mahdollistamalla luonnontieteisiin tutustumisen tiloissamme. Yhteistyöideoita kannattaa tarjota ennakkoluulottomasti. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!