Alumni: Mikä on sinun tarinasi?

Haluatko kertoa tuleville ja nykyisille opiskelijoille omia työelämän kokemuksia ja auttaa heitä työelämään siirtymisessä? Kerro heille oma uratarinasi ja anna heille esimerkki siitä, miten luonnontieteilijät ovat sijoittuneet työelämässä. Samalla voit jakaa omat vinkkisi ja parhaimmat muistosi opiskeluajalta.

Keräämme tiedekunnan verkkosivuille alumnien uratarinoita. Tulemme hyödyntämään uratarinoita koulutuksen kehittämisessä ja opiskelijoiden ohjauksen yhteydessä. Tarina julkaistaan omalla nimelläsi alumnitarinoita-sivulla. Saat ennen julkaisua toimitetun tarinasi hyväksyttäväksi. Uratarinan voi kertoa vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata, voit vastata kysymyksiin valintasi mukaan tai voit myös sommitella vastauksesi täysin itsenäisesti käyttämättä kysymyksiä.

Tarinan lisäksi toivomme kuvasi liitettäväksi tarinan oheen. Uratarinan ja kuvan voi lähettää osoitteeseen elina.leskinen@jyu.fi.

Lisätietoja alumnitoiminnasta ja uratarinoista voi kysyä Elina Leskiseltä (elina.leskinen@jyu.fi, 050 581 8351).

Kiitämme sinua vaivannäöstä ja toivomme, että pohdinnasta oli hyötyä myös sinulle itsellesi.