25.10.2017

Ha­luat­ko  motivoituneen ja uusinta tietoa hallitsevan työntekijän?

Onko sinulla sopiva työpaikka, harjoittelupaikka tai toimeksianto? Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijat ovat luonnontieteiden ja matematiikan monitaitureita, jotka tuovat arvokkaan työpanoksen lisäksi uusia ajatuksia, tuoretta osaamista sekä tietoa tämän päivän koulutuksen ja tutkimuksen sisällöstä ja laadusta.

Opiskelijoitamme voi pyytää harjoittelijoiksi tai tekemään erilaisia projekteja tai opinnäytteitä oheisen lomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Harjoittelijaa vailla?

Harjoittelijan palkkaaminen antaa mahdollisuuden toteuttaa orastavia ideoita ja kokeilla uusia aluevaltauksia pienin riskein. Samalla kasvatat työyhteisösi toimintakulttuurin sisäistäneitä moniosaajia. Työnantajana teillä on mahdollisuus harjoittelupaikkaa tarjotessanne neuvotella laitoksen kanssa harjoittelutuesta.

Tarjoa aihetta pro graduun

Opinnäyteyhteistyö tarjoaa toimeksiantajalle mahdollisuuden hyödyntää asiantuntevaa ja laadukasta tutkimusta oman toimintansa kehittämisessä. Yliopisto-opinnot takaavat sen, että käytössänne on uusin tutkimustieto ja taitoa sen soveltamiseen juuri kyseiseen tehtävään tarvitsemalla tavalla. Opiskelijoiden lopputyö on pro gradu -tutkielma, jonka tekeminen kestää muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen ja kehittää opiskelijan kykyä itsenäiseen tiedonhakuun, olemassa olevan tiedon erittelyyn ja analyyttiseen arviointiin. Se edellyttää opiskelijalta uuden tiedon tuottamista ja tiedon soveltamista valitun tutkimusongelman pohjalta.