Nanoscience Days

Nanoscience Days -konferensissa on vuosittain noin 100 kansainvälisesti tunnettua fyysikkoa, kemistiä ja biologia eri aloilta.

Nanoscience Centerissä tapahtuu monenlaista!

Keskitymme tutkimukseen ja opetukseen, mutta olemme paljon muutakin. Poikkitieteellinen ilmapiiri on synnyttänyt uusia projekteja ja tapahtumia.

Seminaarit, väitökset ja tapahtumat

Nanoscience Center:ssä tapahtuu monenlaista. Merkittävin tapahtuma Nanoscience Days -konferenssi järjestetään joka toinen vuosi Agorassa. Perjantai-iltapäivisin järjestetään nanoseminaari, jossa opiskelijoilla, tutkijoilla tai tutkimusyhteistyökumppaneilla on mahdollisuuden esitellä omaa tutkimustaan ja saada kokemusta tieteellisten esitysten pitämisestä.

Palvelut ja yhteistyö

Haluaisitko tutustua Jyväskylän yliopiston Nanoscience Center:n? Oletko kiinnostunut tutkijan työstä, opiskelijalaboratorioista vai tutkimuslaitteista? Toivotamme opiskelijat, yritykset ja vierailijat tervetulleiksi tutustumaan Nanoscience Centeriin! Tutustumiskohteita ovat fysiikka, kemia, nanotieteet sekä solu- ja molekyylibiologia. Lisätietoja ja toiveita voi tiedustella Pasi Myllyperkiöltä ja Kimmo Kinnuselta

Nanoblogi

Nanoscience Centerin Nanoblogissa nanotutkijat- ja opiskelijat kommentoivat ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Nanoblogi on englanninkielinen ja löytyy englanninkielisiltä sivuilta.

Nanotiedekeskus Youtubessa

Jyväskylän yliopiston YouTube-kanavalta löydät tutkimuksesta ja yliopisto-opiskelusta kertovia videoita.

Nanotiedekeskus mediassa

Nanotiedekeskuksessa tehdään merkittävää ja vaikuttavaa korkeatasoista tutkimusta. Englanninkielisiltä sivuille on koottu "Highlight -artikkelit". Tutkimustuloksia on vuosina 2016-2017 ollut hyvin erilaisissa tiedotusvälineissä:

Jyväskylän yliopisto:

40014 Jyväskylän yliopisto