Jyväskylän yliopisto

Kevätlukukauden liikuntamaksutiedote

Tiedot kevään 2018 yliopistoliikunnan liikuntamaksun maksamisesta, kuiteista, tarroista sekä voimassaolosta.

Kevään liikuntamaksu myynnissä verkossa – Korkeakoululiikuntaan voi osallistua mobiilikuitilla tai liikuntatarralla

Liikuntamaksun ohjeJyväskylän korkeakoululiikunnan kevään liikuntamaksun (40 euroa) voi maksaa 11.12.2017 lähtien. Kevätkausi on voimassa 1.1.-30.4.2018.

Liikuntamaksu maksetaan verkossa osoitteessa: www.korkeakoululiikunta.fi/fi/liikuntamaksu  ja siitä saa mobiilikuitin.  Opiskelijoiden ja henkilökunnan antaman palautteen perusteella on päädytty siihen, että mobiilikuitin lisäksi on mahdollista hakea Yliopistokauppa Sopista liikuntatarra voimassaolevaan opiskelija- tai henkilökuntakorttiin tai -todistukseen. Samalla Sopista voi noutaa kevään kuntosalikortin.

Kortepohjan O-rakennuksen "vanha" kuntosali on käytössä 31.3.2018 asti. Katso JYY:n tiedote Rentukan kuntosaliin liittyen. Monitoimitalon kuntosali on käytettävissä koko lukukauden.

Jyväskylän korkeakoululiikunta tarjoaa seuraavia palveluja

• 60 viikoittaista ryhmäliikuntavuoroa
  • yli 40 viikoittaista palloiluvuoroa