Jyväskylän yliopisto

Liikuntamaksuissa muutoksia!

LIIKUNTAMAKSUKÄYTÄNTEET MUUTTUVAT!

Korkeakoululiikunta: syksystä 2017 lähtien on vahva suositus, että liikuntamaksu suoritetaan (entinen liikuntatarramaksu) verkkomaksupalveluna. Liikuntamaksu sisältää korkeakoululiikunnan palveluista ryhmäliikunnan, palloiluvuorot ja kuntosalipalvelut. Syyslukukauden liikuntamaksu (40€) astuu voimaan 16.8.2017, josta lähtien sen voi maksaa yliopiston verkkomaksupalveluissa. Koko lukuvuoden maksua ei kaudelle 2017-2018 ole myynnissä. Mikäli verkkomaksamisessa on pulmia, maksun voi suorittaa myös Sopin kassalle.  Liikuntamaksun kuitti näytetään joko älypuhelimelta tai väritulostetaan paperikuitiksi. Vanhanmallista tarraa ei enää tarvita. Kuntosalikortti (magneettiraitakortti, joka toimii avaimena Kortepohjan kuntosalille) noudetaan toistaiseksi yliopistokauppa Sopista liikuntamaksukuittia vastaan.

Ennen liikuntamaksun suorittamista JYY:n lukukausimaksu täytyy olla suoritettuna ja lukuvuositarra noudettuna. Lukuvuositarrojen jakelupisteet: JYY:n toimisto (Ilokivi) ja opintopalvelut (T-rakennuksen 2. kerros).

SUOSITUS: Nopeuta kaikkien jonottamista Sopissa ja ota liikuntamaksukuitti valmiiksi esille kuntosalikorttia noutaessasi.

MUISTUTUS: Lukuvuosimaksu tulee olla maksettuna ja -maksutarra (2017-2018) on oltava opiskelijakortissa tai Frank App on oltava ajan tasalla, kun maksat liikuntamaksua. (Lisävinkki: mikäli et ole ilmoittautunut läsnäolevaksi yliopistossa, et voi maksaa lukuvuosimaksua. Tällöin joudut aloittamaan uudelleenkirjautumismaksun maksamisella. Sen voit tehdä Sopissa, mutta sen jälkeen sinun on käytävä vielä opintopalveluissa ennen kuin voit jatkaa liikuntamaksuasioihin.)

Lisätietoja korkeakoululiikunnan verkkosivuilta ja henkilökunnalta.