Publiik­ki | The Diplo­ma Con­fer­ment Ce­re­mo­ny for Mas­ter Gra­dua­tes

• Publiik­ki | The Diplo­ma Con­fer­ment Ce­re­mo­ny for Mas­ter Gra­dua­tes
  • 2018-12-14T14:00:00+02:00
  • 2018-12-14T16:30:00+02:00
  • Liikuntatieteellisestä tiedekunnasta valmistuneille maistereille järjestetään kaksi kertaa vuodessa valmistumisjuhla, publiikki, johon voivat osallistua kaikki sen lukukauden aikana tutkinnon suorittaneet. Tilaisuuteen toivotetaan tervetulleiksi myös valmistuneiden perheenjäseniä ja ystäviä sekä laitosten henkilökunta, erityisesti publiikkiin osallistuvien graduohjaajat. | The Faculty of Sport and Health Sciences organises twice a year a Diploma Conferment Ceremony for all the Master graduates who have graduated during that semester. Also family members, friends and staff of the faculty, especially thesis supervisors, are warmly welcome to attend the event.
  • Aika 14.12.2018 klo 14.0016.30 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka L209
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Publiikki | The Diploma Conferment Ceremony for Master Graduates — Liikuntatieteellinen tiedekunta

Ilmoittautuminen: Juhlaan ilmoittaudutaan viimeistään 7.12.2018.

OHJELMA/PROGRAMME

Registration: The registration can be done by 7th December 2018 through an electronic form.