29.03.2019

Koulutukset ja demot

 

Käynnistämme koulutuskierroksen eri tahojen kanssa yhteistyössä keväällä 2019. Osa koulutuksista on workshop-tyylisiä, osa esittelyjä ja osa demoja. Mikäli haluat osallistua johonkin tilaisuuteen, mutta et ole saanut kutsua, kysy lisätietoja Kirsi Vehkakoskelta (puh. 0400 247 980 tai lipasinfo@jyu.fi).

Puuttuko oma alueesi koulutusten joukosta? Voit pyytää Lipas-koulutuksen järjestämistä alueellasi Kirsi Vehkakoskelta.

Kysynnän mukaan järjestämme myös skype-ohjausta.

Tapahtumiamme 2019:

 

24.1. Lipas- ja portaalikoulutus Liikuntapaikkamestareille, Vierumäki, Suomen urheiluopisto.

6.-8.2. Uimahalli- ja kylpyläpäivät, Ukty ry. Uimahalliportaalin esittely ja käyttäjien ohjaus "klinikalla" (Helsinki-Tukholma-Helsinki risteily).

3.-5.4. Jäähallipäivät, Suomen Jääkiekkoliitto. Jäähalliportaalin esittely (Lisätietoja www.jaahallit.fi) (Helsinki-Tukholma-Helsinki risteily).

24.4. Uuden Lipaksen esittely Kävelyn ja pyöräilyn edistämisseminaarin aamupäivän viranhaltijoille suunnatussa osassa, järjestäjänä Länsi- ja Sisä-Suomen Avi. Jyväskylä.

25.4. Lipas-koulutus liikuntapaikkahoitajille, Itä-Suomen liikuntaopisto, Joensuu.

28.5. Pirkanmaan liikunta- ja ulkoilureitit Retkikartalle- työpaja, Tampere. Työpajan järjestävät yhteistyössä Jyväskylän yliopisto, Pure Pirkanmaa -hanke, Ekokumppanit sekä Pirkanmaan virkistysalueyhdistys. Tilaisuus on suunnattu Tampereen ja Etelä-Pirkanmaan alueille.

9.5. Ulkoilureittityöpaja Tampere, UKK-instituutti (alustava varaus, sisältö tarkentuu).

3.9. Pirkanmaan liikunta- ja ulkoilureitit Retkikartalle- työpaja, Ruovesi. Työpajan järjestävät yhteistyössä Jyväskylän yliopisto, Pure Pirkanmaa -hanke, Ekokumppanit sekä Pirkanmaan virkistysalueyhdistys. Tilaisuus on suunnattu Pirkanmaan pohjoisosien kunnille.

(lista täydentyy)