Liikuntatieteellinen tiedekunta

Publiikki 15.12.2017 / The Diploma Conferment Ceremony for Master Graduates 15th December 2017

Publiikki/The Diploma Conferment Ceremony for Master Graduates
Milloin 14.00 17.00 15.12.2017
alkaa loppuu
Missä L 209
Yhteyshenkilön nimi
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Liikuntatieteellisestä tiedekunnasta valmistuneille maistereille järjestetään kaksi kertaa vuodessa valmistumisjuhla, publiikki, johon voivat osallistua kaikki sen lukukauden aikana tutkinnon suorittaneet. Tilaisuuteen toivotetaan tervetulleiksi myös valmistuneiden perheenjäseniä ja ystäviä sekä laitosten henkilökunta, erityisesti publiikkiin osallistuvien graduohjaajat.

Tuoreet maisterit 4.12.2015

Ajankohta: Seuraava publiikki järjestetään Liikunnalla perjantaina 15.12.2017 klo 14.00, ja siihen saavat kutsun kaikki kuluvan lukukauden aikana valmistuneet maisterit.

Ilmoittautuminen: Juhlaan ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella viimeistään 8.12.2017. Jokainen valmistunut voi ilmoittaa 1-2 vierasta (perheejäseniä/ystäviä).

Pukukoodi: juhlistettu arkipuku

Lisätietoja: opintoasiat-sport@jyu.fi

*******************************************************************

The Faculty of Sport and Health Sciences organises twice a year a Diploma Conferment Ceremony for all the Master graduates who have graduated during that semester. Also family members, friends and staff of the faculty, especially thesis supervisors, are warmly welcome to attend the event.

Timing: The next Diploma Conferment Ceremony of  will be organised on 15th December 2017 at 14:00 in Liikunta building. All newly graduated Master's will be invited for the event.

Registration: The registration can be done by 8th December 2017 through an electronic formEach graduate can bring 1-2 guests (family members/friends).

Dress code: semiformal

More information: opintoasiat-sport@jyu.fi

Ohjelma / Programme

Dekaanin puhe / Speech by the Dean

Alumnin puheenvuoro / Speech by an Alumni

Tuoreen maisterin puheenvuoro / Speech by a newly graduated Master

Musiikkia / Music

Malja maistereille / A toast for the graduates

Kahvitarjoilu / Coffee and tea

Huom! Tilaisuudessa otetaan valokuvia, joita saatetaan käyttää tiedekunnan viestinnässä.
Note! Pictures are taken during the ceremony, and these pictures may be used for PR purposes.

Dekaani

Lisätietoja tästä tapahtumasta...