Student Life

Nettiviestintää ja yksinäisyystutkimusta

Loppuvuosi Student Lifella sujuu työntäyteisissä merkeissä, seuraavassa harjoittelijoidemme kuulumiset!

(photo: Jani Rutanen)
(photo: Jani Rutanen)Yhteisöviestinnän opiskelija Heidi Myllymäki on aloittanut marraskuun alussa Student Lifen verkkosivujen uudistamisen. Koko yliopiston brändi-ilmeen ja pääsivuston tuulettuessa vuodenvaihteessa saa myös Student Life raikkaamman ilmeen.

“Pyrin luomaan hyödyllisen ja helppolukuisen paketin opiskelijan elämää koskevasta tiedosta. Olen päässyt oppimaan kuinka monenlaista tukea yliopisto meille tarjoaakaan. Käyttäjäystävällisemmät sivut ovat yksi keino varmistaa, ettei opiskelija eksy tätä apua etsiessään”, Myllymäki kuvailee.


 

(photo: Tapio Anttonen)

 


Vesa Välimäki on jatkanut gradututkimustaan opiskelijoiden yksinäisyyskokemuksien parissa. Liki neljänkymmenen opiskelijan haastattelut on saatu nyt päätökseen ja seuraavaksi alkaa täysipainoinen syventyminen noiden kohtaamisten antiin. 

Aineistoa tuli siis runsaasti, onneksi voimme jatkaa Vesan pestiä vuoden loppuun saakka. Jo nyt datasta nousee monia keinoja yksinäisyyden ja osallisuuden parantamiseen”, iloitsee Student Life -suunnittelija Tapio Anttonen.

Lisäksi käynnissä on ollut kirjoituskutsu, johon on saatu yli 40 kertomusta yksinäisyyden kokemuksista. Kv-opiskelijoiden kutsu on edelleen avoinna - suuri kiitos jo tähän mennessä jokaiselle!

 

 

 

 

Tervetuloa joukkoon! Student Life -harjoittelijat, Heidin ja Vesan tavoittaa Agorasta (B323.4. ja B322.4).

 

Tietoa Student Lifesta

Studentlife-pikkulogo

Opiskelijan asialla

Jyväskylän yliopiston kehittämä Student Life -toimintamalli yhdistää toimijoita sekä yliopistolla että sen ulkopuolella tukemaan opiskelua ja ylläpitämään opiskelukykyä. Lue lisää Student Life -ajatuksesta, toiminnasta ja kehittämistyöstä alla olevista linkeistä.

 

Student Life -kehittäminen kuuluu Strategisen kehittämisen vastuualueelle.

Lisätietoja