Student Life

Opiskelijan kompassi

Opiskelijan kompassi (OK) - hyvinvointiohjelma verkossa Jyväskylän yliopiston opiskelijoille

Opiskelija, onhan kaikki OK?

Opiskelijan kompassi antaa eväitä ja työkaluja jaksamiseesi ja edistää hyvinvointiasi tukemalla sinua opinnoissasi ja arjessasi. OK tarjoaa apuaan, mikäli haluat pohtia tavoitteitasi, saada apua ajankäyttöösi tai omaan jaksamiseesi liittyviin asioihin, kuten esim. motivaatio-ongelmiin, jännittämiseen tai ihmissuhteisiin. Täältä löydät apua, mikäli stressaavassa elämäntilanteessa haluat opetella rauhoittumista ja kokeilla, miten esim. tietoisen läsnäolon harjoittelu voi auttaa sinua jaksamaan tai miten voit saada uudenlaista näkökulmaa tunteisiisi ja ajatuksiisi.

Opiskelijan kompassi on tarkoitettu kaikille yliopistomme opiskelijoille. Se on maksuton, helppokäyttöinen, tutkittu ja tavoitettavissasi kellon ympäri - juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Ota OK käyttöösi

Pääset ohjelmaan HETI omilla JYU-tunnuksillasi osoitteessa https://opiskelijankompassi.jyu.fi

Opiskelijan Kompassi on myös tarjolla ohjatusti oman hyvinvointivalmentajan tuella kahdesti vuodessa, syksyisin ja keväisin.

Seuraava tuettuun Opiskelijan Kompassiin haku päättyy 3.3.2017.

OK on osa Jyväskylän yliopiston Student Life -kehitystyötä ja sen ovat toteuttaneet psykologian laitoksen asiantuntijat. Sen aktiviinen kehitystyö ja käyttöä tukeva tutkimus jatkuvat.