Student Life

Yksinäisyystutkimuksen satoa

 

(photo: Petteri Kivimäki / JY arkisto)

Yksinäisyystutkimuksemme ensimmäinen vaihe, aineiston kerääminen, on ohi. Aineistomme koostuu 42 yksinäisyyttä Jyväskylän yliopistossa kokeneen opiskelijan haastattelusta ja 50 aihetta käsittelevästä kirjoituksesta. Aineistossamme on mukana nykyisten perustutkinto-opiskelijoiden lisäksi alumneja ja kv-opiskelijoita.

Kiitämme jokaista oman kokemuksensa jakanutta opiskelijaa ja alumnia osallistumisesta. Olette antaneet tärkeän panostuksen yksinäisyyttä ymmärtävälle ja siihen ratkaisuja kehittävälle työlle. Vaikka aihe on arkaluontoinen ja valitettavan stigmaattinen, niin jaoitte silti rohkeasti omia kokemuksianne. Suuri kiitos!

Työmme aiheen parissa jatkuu

Ensi vuoden aikana pyrimme erityisesti kiinnittämään huomiota yksinäisyyden vähentämisen ratkaisuihin, joita aineistossamme esitetään runsaasti. Haluamme viedä näitä esitettyjä ratkaisuja eteenpäin ja jatkokehittää niitä yhdessä opiskelijoiden sekä muiden toimijoiden kanssa. Olet tervetullut mukaan kehittämiseen.

Haluamme myös viedä eteenpäin tutkimuksemme tuloksia yliopiston eri toimijoille sekä muille yhteistyökumppaneille. Aineistossamme esitetään kehittämisehdotuksia siihen, mitä yliopistoyhteisö voisi tehdä toisin opiskelijoiden osallisuuden suhteen. Opiskelijoiden osallisuudesta huolehtivat toimijat, pysykää kuulolla.

Ota yhteyttä

  • sähköpostitse yksinaisyystutkimus(at)jyu.fi tai puhelimitse 040 805 3104.
  • lisätietoja antaa myös Student Life -suunnittelija Tapio Anttonen (linkki yhteystietohakuun).

Amica Veritas

Laatuauditointi 2015

Laatulogo

"Auditointiryhmä on vaikuttunut Student Lifestä ja erinomaisesta ilmapiiristä, jolla Student Lifeä rakennetaan."

Jyväskylän yliopiston auditointi 2015

Tietoa Student Lifesta

Studentlife-pikkulogo

Opiskelijan asialla

Jyväskylän yliopiston kehittämä Student Life -toimintamalli yhdistää toimijoita sekä yliopistolla että sen ulkopuolella tukemaan opiskelua ja ylläpitämään opiskelukykyä. Lue lisää Student Life -ajatuksesta, toiminnasta ja kehittämistyöstä alla olevista linkeistä.

 

Student Life -kehittäminen kuuluu Koulutuspalveluiden vastuualueelle.

Lisätietoja