Omat työkalut
Sijainti: Pääsivu Julkaisut Uusittu painos sensitiivisen tutkimuksen avuksi

Uusittu painos sensitiivisen tutkimuksen avuksi

tekijä: Anitta Kananen Viimeisin muutos torstai 21. kesäkuuta 2018, 15.43
Sensitiivinen tutkimuksessa -kirjan toinen, päivitetty painos nostaa esiin uusia ja tuoreita näkökulmia teemasta, josta ei aiemmin ole ollut saatavilla kotimaista oppikirjaa.

Tutkimus aroista, kipeistä, vaikeista ja henkilökohtaisista aiheista sekä kohderyhmistä vaatii tutkijalta tietoa ja valmistautumista koko tutkimusprosessiin aineistonkeruusta tutkimusraportin kirjoittamiseen.

Kirja käsittelee sensitiivisten aiheiden sekä sensitiivisten kohderyhmien tutkimista laadullisilla menetelmillä. Se tarjoaa monipuolista tietoa tematiikasta laaja-alaisesti eri tieteen- ja ammattialoille soveltuen. Yhtenä kiinnostuksen kohteena on sensitiivinen perheaihe.

Kirja sopii sensitiivistä aihetta tai kohderyhmää tutkiville kuten opinnäytetyön tekijöille, aloitteleville sekä kokeneille tutkijoille ja muutoin tematiikasta kiinnostuneille. Teoksen tarkoituksena on antaa välineitä tutkijoiden lisäksi kaikille ammattilaisille, jotka työskentelevät sensitiivisten aiheiden ja kohderyhmien parissa esimerkiksi sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilla.

Kirjan tiedot:

Kallinen, Kati, Pirskanen, Henna & Rautio, Susanna: Sensitiivinen tutkimuksessa. Menetelmät, kohderyhmät, haasteet ja mahdollisuudet. 2. painos. Unipress 2018.