Omat työkalut
Kirjaudu
Sijainti: Pääsivu Kolumnit TET-harjoittelusta hyviä kokemuksia

TET-harjoittelusta hyviä kokemuksia

tekijä: Anitta Kananen Viimeisin muutos torstai 20. huhtikuuta 2017, 10.56
Kahdeksasluokkalaiset Siiri Häyrinen ja Inkeri Kettunen tutustuivat yliopistoon viestinnän vinkkelistä ja huomasivat sen varsin monipuoliseksi paikaksi.

TET-harjoittelu yliopistossa oli varsin antoisa. Teimme harjoittelun aikana monenmoista, kuten etsimme lentoaikatauluja ja hotelleja, olimme mukana haastattelussa ja palavereissa, järjestelimme varastohuonetta sekä autoimme pienissä tehtävissä. Ennen kaikkea saimme tutustua uusiin ihaniin ihmisiin ja Agoran uudenaikaisiin tiloihin.

Harjoittelun aikana opimme muun muassa, kuinka haastatteluja oikeasti tehdään ja näimme yliopiston elämää läheltä. Yliopistoelämä on kiireistä ja työntäyteistä, mutta siitä huolimatta täällä työskentelevät ihmiset olivat todella mukavia ja he jaksoivat ottaa meidät ilolla vastaan.

TET-harjoittelu avarsi laajasti käsitystämme yliopistosta. Ennen harjoittelua ajattelimme yliopistossa työskentelyn olevan paljon yksinkertaisempaa ja rajoittuneempaa. TET-viikon aikana saimme kuitenkin huomata, että yliopiston sisällä toimii kymmeniä eri ammatteja, joissa tarvitaan hyvin erilaisia koulutuksia ja monenlaisia taitoja.

Suosittelemme TET-paikkaa kaikille, jotka kaipaavat monipuolista tekemistä ja viihtyvät ihmisten seurassa. Jokainen yliopistossa viettämämme päivä oli erilainen, eikä tylsää päässyt tulemaan!

TET-harjoittelijat Siiri Häyrinen ja Inkeri Kettunen, Uuraisten koulukeskus 8 a luokka

Jaa |