Tutkimus

Tutkimusuutisia

Tiedote Väitös: 2.2.2018: Viestintäammattilaiset tuntevat huonosti päätöksenteon poliittiset ja valtaan liittyvät näkökulmat (Mykkänen)
FM Markus Mykkäsen yhteisöviestinnän väitöskirjan "Autopoiesis of Organisations - The Perspective of the Luhmannian Social System Paradigm" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Elisa Juholin (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Vilma Luoma-aho (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
Tiedote Lähijärvi ja ympäristön vaihtelevuus houkuttelevat ikääntyneet ulkoliikuntaan
Tiedote Musiikin synnyttämät aivovasteet paljastavat muusikon
Tiedote Avoin luentosarja tasa-arvosta varhaiskasvatuksessa
Tiedote Pompottelua ja epävarmuutta - alaselkäkipuisilla usein kehnoja kokemuksia terveydenhuollosta
Tiedote Väitös: 27.1.2018 Globalisaatio heijastuu Suomen ja Unkarin jalkapalloon (Szerovay)
LitM Mihaly Szerovayn liikunnan yhteiskuntatieteiden väitöskirjan "Global and local interactions in football: Comparing the development paths of Finland and Hungary" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjä professori Ramón Llopis-Goig (Universitat de Valencia, Espanja) ja kustoksena professori Hannu Itkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.
Tiedote Vanhuuden aktiivisuutta arvioiva uusi mittari julkaistu