Opintotukilautakunta

Opintotuki

Jyväskylän yliopisto-opiskelijoiden opintotukiasioita hoidetaan Jyväskylän yliopistossa opintotukilain perusteella ja yliopiston ja Kansaneläkelaitoksen sopimuksen mukaan.

OpiskelijaJyväskylän yliopisto-opiskelijoiden opintotukiasioita hoidetaan Jyväskylän yliopistossa opintotukilain perusteella ja yliopiston ja Kansaneläkelaitoksen sopimuksen mukaan.

Yliopistossa käsitellään opintotukihakemukset, olosuhdemuutosilmoitukset, tulovalvonta, opintotuen maksatukseen ja muut opintotukeen liittyvät asiat.

Yliopistolla on opintotukilain 9 § mukainen opintotukilautakunta, jonka tehtävänä on määritellä kesäopintojen ja ulkomailla harjoitettavien opintojen päätoimisuuskriteerit sekä seurata opinnoissa edistymistä.

Asiointipalveluajoista

  • Henkilökohtainen asiointi Seminaarinkatu 15, T-rakennus 2. kerros, päivittäin klo 9.00 - 12.00
  • Puhelinasiointi päivittäin klo 13.00 - 15.00
  • Sähköpostitse tiedustelut osoitteeseen opintotuki@jyu.fi (laita viestiin oma nimi ja syntymäaika). Sähköposteihin vastataan mahdollisimman pian.
  • Kysy Kelasta - opintotuen keskustelupalsta: Kelan opintotukiasiantuntijat vastaavat kysymyksiisi. Palstalla on jo runsaasti vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ajankohtaista RSS-icon

Jaa |
Yhteystiedot

Yhteystiedot-kuva T-rakennuksesta

Opintotukilautakunta
PL 35
40014 Jyväskylän yliopisto

Käyntiosoite:
Seminaarinkatu 15
(T-rakennus, 2. kerros)
40100 Jyväskylä

Sähköpostiosoite:
opintotuki@jyu.fi

Asiointipalvelu on avoinna:
9.00 - 12.00

Puhelinpalveluaika:
13.00 - 15.00

(014) 260 1065