Opintotukilautakunta

Opintotuki

Jyväskylän yliopisto-opiskelijoiden opintotukiasioita hoidetaan Jyväskylän yliopistossa opintotukilain perusteella ja yliopiston ja Kansaneläkelaitoksen sopimuksen mukaan.

OpiskelijaJyväskylän yliopisto-opiskelijoiden opintotukiasioita hoidetaan Jyväskylän yliopistossa opintotukilain perusteella ja yliopiston ja Kansaneläkelaitoksen sopimuksen mukaan.

Yliopistossa käsitellään opintotukihakemukset, olosuhdemuutosilmoitukset, tulovalvonta, opintotuen maksatukseen ja muut opintotukeen liittyvät asiat.

Yliopistolla on opintotukilain 9 § mukainen opintotukilautakunta, jonka tehtävänä on määritellä kesäopintojen ja ulkomailla harjoitettavien opintojen päätoimisuuskriteerit sekä seurata opinnoissa edistymistä.

Asiointipalveluajoista

  • Henkilökohtainen asiointi Mattilanniemi 2, Agora (Ag B331) 3. kerros, päivittäin klo 9.00 - 12.00
  • Puhelinasiointi päivittäin klo 13.00 - 16.00
  • Sähköpostitse tiedustelut osoitteeseen opintotuki@jyu.fi (laita viestiin oma nimi ja syntymäaika). Sähköposteihin vastataan mahdollisimman pian.
  • Kelan verkkosiv ut: Opintotuen keskustelupalsta, jonne voi esittää opintotukikysymyksiä Kelan asiantuntijoiden vastattavaksi. Palstalla on jo runsaasti vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ajankohtaista RSS-icon

Jaa |
Yhteystiedot

Yhteystiedot-kuva T-rakennuksesta

Opintotukilautakunta
PL 35
40014 Jyväskylän yliopisto

Käyntiosoite:
Agora, Mattilanniemi 2
(Ag B331, 3. kerros)
40100 Jyväskylä

Sähköpostiosoite:
opintotuki@jyu.fi

Asiointipalvelu on avoinna:
9.00 - 12.00

Puhelinpalveluaika:
13.00 - 16.00

(014) 260 1065