Innovaatiopalvelut

Karuselli henkilöstölle

Innovaatiopalvelut tukenasi

Onko sinulla tutkimustulos tai osaamista, joka voisi olla siemen tutkimuslähtöiselle liiketoiminnalle?

Palveluihimme kuuluu tutkimustulosten kaupallistamisen edistäminen sekä teollisoikeuksien ja keksintöalan neuvonta. Tutkimus- ja innovaatiopalvelut huolehtii yliopiston omistaman tutkimuslähtöisen, teollisoikeuksin suojatun IPR:n hallinnasta ja yliopiston omistamaa IPR:ää koskevien kaupallistamissopimusten valmistelusta rehtorin päätettäväksi.

Verkostomme kautta saat myös asiantuntijatukea osaamis- ja tutkimuslähtöisen liikeidean kehittämiseen ja yrityksen perustamiseen.

Unifund Oy on yliopiston perustama rahoitusyhtiö, joka auttaa yliopistossa syntyneiden immateriaalioikeuksien hyödyntämiseen tai tutkimustulosten ympärille syntyvää liiketoimintaan. Unifund tekee aluksi ensisijoituksen ja parhaisiin kohteisiin voidaan tehdä myös jatkosijoituksia.

IPR-neuvonta ja -arviointi

Arvelet tehneesi työssäsi keksinnön ja haluat selvittää kuka omistaa oikeudet siihen tai sinulla on tutkimustulos ja haluat arvioida sen uutuutta ja suojattavuutta.

Lue lisää (kirjautuminen JY tunnuksilla)

Kaupallistamistarinoita

Ota esimerkkiä muilta tutkimuksen kaupallistamisesta ja myös yrittäjyydestä.

Lue lisää (kirjautuminen JY tunnuksilla)

Liikeidean kehittäminen ja yrittäjyys

Sinulla on ajatus liikeideasta ja haluat keskustella siitä. Haluat opastusta liikeideaasi eteenpäin viemiseen, kontakteja alueen liikeideoiden ja yritysten kehittäjiin tai kenties osallistua esihautomoprosessiin.

Lue lisää (kirjautuminen JY tunnuksilla)

Asiantuntija