Ihmistieteiden metodikeskus

metopalkkis.jpg

Humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan uudet kotisivut ovat https://www.jyu.fi/hytk/.

Psykologian laitoksen uudet sivut ovat osoitteessa: https://www.jyu.fi/edupsy/fi/laitokset/psykologia.

Metodifestivaali 21.-22.5.2013

Suomen kolmannet metodifestivaalit pidettiin 21.-22. toukokuuta 2013 Jyväskylässä. Prekursseja pidettiin maanantaina 20.5. ja postkursseja 23.-24.5.2013. Ensimmäiset metodifestivaalit pidettiin Jyväskylässä vuonna 2009 ja toiset Tampereella vuonna 2011.
Jyväskylän yliopiston Ihmistieteiden metodikeskuksen (IHME) organisoima festari oli suunnattu tutkijoille, tohtorikoulutettaville, metodeista kiinnostuneille ja niitä opettaville. Tapahtuma kokoaa kansainvälisiä ja kansallisia osaajia yhteen keskustelemaan tutkimusmetodologiaan ja tutkijan taitoihin liittyvistä ajankohtaisista teemoista.
Kansainvälisiä vieraitamme olivat Joop Hox (Utrechtin yliopisto, Hollanti), Michael Myers  (Aucklandin yliopisto, Uusi Seelanti), Anne Ryen (Agder University, Norja) ja Edith de Leeuw (Utrechtin yliopisto, Hollanti).
Metodifestivaali on suunniteltu yhteistyössä Tampereen yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston ja Turun yliopiston metodikeskusten tai -keskittymien kanssa.

Metodifestivaalien 2013 suunnittelutyöryhmä

Jyväskylän yliopisto: Pj. Asko Tolvanen, Petteri Niemi, Hannakaisa Isomäki, Jari-Erik Nurmi, Tiina Parviainen, Tuula Oksanen, Esko Leskinen, Sirpa Leppänen, Jukka Nyblom ja Tiina Hokkanen
Tampereen yliopisto: Pirjo Nikander, Risto Heiskala, Sami Borg ja Olli Nuutinen
Tampereen teknillinen yliopisto: Tuomo Peltonen
Turun yliopisto: Mervi Eerola

Metodifestivaalin 21.-22.5.2013 tunnelmaa kuvina.

Plenaarit katsottavissa Moniviestimestä.

Metodifestivaalin esitykset.

Metodifestivaalin osallistujat.

Metodifestivaalin osallistujapalautetta.