26.02.2019

Hae opiskelemaan Kauppakorkeakouluun!

Kauppatieteiden opiskelu Jyväskylässä tarjoaa erinomaiset valmiudet työelämään ja avaa upeita mahdollisuuksia kansainvälistyä.

 

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa, eli JSBE:ssä, voit suorittaa kauppatieteellisen alan perustutkintoina kauppatieteiden kandidaatin (KTK) ja kauppatieteiden maisterin (KTM) tutkinnot. Tutkinto-ohjelmia on kaksi, taloustieteen tutkinto-ohjelma ja yrityksen taloustieteiden tutkinto-ohjelma. Taloustieteen opintosuunta on aina taloustiede. Yrityksen taloustieteissä opintosuunnaksi valitaan ensimmäisen vuoden keväällä joko johtaminen, laskentatoimi, markkinointi tai viestinnän johtaminen.

Tutustu eri opintosuuntiin esittelyvideoidemme avulla JSBE:n YouTube-kanavalla!

Koulutamme Sinusta tulevaisuuden talouden asiantuntijan

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden perehtyä talouden ja yritysmaailman ilmiöihin, vastuulliseen liiketoimintaan ja talouden sekä yritysmaailman kannalta tärkeisiin ihmisten välisiin vuorovaikutussuhteisiin. Opiskelu tiedekunnassamme tarjoaa myös monipuoliset mahdollisuudet kansainvälistyä niin kampuksella kuin ulkomaillakin.

Laadukkaan monimuotoisen opetuksen lisäksi pääset mukaan yritysvierailuille ja työstämään projekteja yritysmaailman toimijoiden kanssa, ja samalla opit ymmärtämään talouden tilassa ja organisaatioissa tapahtuvia muutoksia ja merkityksiä.

Tutustu meiltä valmistuneiden alumnien uratarinoihin: