Erikoistietoa:
Haavanpunikkitatille 
		ominaista on, että aluksi sen jalan nukkatupsut ovat valkoiset, mutta 
		vanhemmiten ne alkavat muuttua ruskean värisiksi.
Käsittely:
Kotona käytettävät haavanpunikkitatit voidaan pakastaa esikäsiteltynä. Lakki viipaloidaan pystysuunnassa ja jalka pituussuunnassa tai poikittain noin 5 millimetrin paksuisiksi viipaleiksi kuivaamista varten. Kypsennettävä perusteellisesti.
5 
		dl haavanpunikkitatteja
1 kpl isoa sipulia
1 ½ l lihalientä
3 kpl isoja perunoita
ripaus suolaa ja 
		valkopippuria
2 rkl öljyä
2 ½ tl rakuunaa
1 kpl laakerinlehtiä
1 rkl perunajauhoja
1 nippu persiljaa
Voidaan tarjoilla 
		smetanan kanssa
Ohje: