Alumni

Tervetuloa mukaan Jyväskylän yliopiston alumnitoimintaan!

 

Käy jättämässä yhteystietosi alumniportaaliin.

 

Alumni ja yliopiston ystävä,  käy jättämässä yhteystietosi alumniportaaliin ja säilytä yhteytesi yliopistoon! Voit rekisteröityä joko LinkedIn-tunnuksella tai luomalla käyttäjätunnuksen ja salasanan. 

Jos alumniportaaliin rekisteröitymisessä on ongelmia, otathan yhteyttä alumnikoordinaattoriin. 

Liittymällä mukaan alumniportaalin saat:

Tietoa

Sidosryhmälehti JYUnityn kautta saat tietoa alasi uusimmista tutkimustuksista, muista yliopiston sekä tiedekuntasi kuulumisista.

Elinikäistä oppimista

Työelämä muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Jyväskylän yliopistossa tehdään kansainvälisesti korkeatasoista perustutkimusta ja koulutus on laadukasta.  Tutkinnon suorittamisen jälkeen voit täydentää ja päivittää osaamistasi yliopiston täydennyskoulutuksissa tai opiskelemalla avoimessa yliopistossa. Saat tiedon uusista täydennyskoulutusmahdollisuuksista alumnirekisterin kautta.

Tapahtumia

Saat kutsuja mielenkiintoisiin alumnitapahtumiin, joissa pääset verkostoitumaan muiden alumnien kanssa ja tapaamaan vanhoja tuttuja ja saamaan uusia. 

Osallistumista yliopiston toimintaan

Voit olla mukana yliopiston toiminnassa esimerkiksi vierailijaluennoitsijana, mentorina ja monilla muilla tavoilla.

Jaa tietosi työelämästä opiskelijoille ja päivitä samalla omaa tietämystäsi yliopistomaailmasta. Alumnitoiminnan kautta voit avata monenlaisia keskustelukanavia myös yrittäjän urasta kiinnostuneille.

Muiden alumnien kanssa voit verkostoutua LinkedInissä Jyväskylän yliopiston alumniryhmässä! Ryhmässä voit kertoa esimerkiksi järjestämästäsi tilaisuudesta tai muista alumneja kiinnostavista asioista. Haluaisitko esimerkiksi kutsua alumneja tutustumaan yritykseesi tai testaamaan uutta tuotetta?

Aloita keskustelu rohkeasti! 

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

– Alumnikoordinaattori Heli Mäki, p. 050 361 0979, heli.m.maki@jyu.fi
– Alumniyhdyshenkilöt oppiaineittain

Just add JYU
Yliopistopäivät 2018
Isäntänä musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitos