KUULTO - kuntien kulttuuritoiminnan kehittämishanke

KUULTO - Kuntien kulttuuritoiminnan kehittämishanke

RSS-feed

Ajankohtaista

 • Kulttuuria harvassa -seminaari 10.9.2013
  10.9.2013 tapasimme Kuulto-hankkeita Helsingissä Kulttuuria harvassa -seminaarissa, joka järjestettiin yhdessä Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmän alaisten Harvaan asutun maaseudun teemaryhmän ja Kulttuuriteemaryhmän kanssa.
 • Julkaisuja 2012
  Hankkeen aihepiiriin kuuluvia julkaisuja
 • Toimintakokeilujen haastattelukierros
  Toimintakokeilussa mukana olleiden haastattelukierros on nyt suoritettu; olemme käyneet touko-kesäkuun aikana kaikkiaan 21 kunnassa ja yksi toimintakokeilu on haastateltu skypen avulla. Maantieteellisesti haastattelukierros oli haastava, mutta erittäin tärkeä kaikille osapuolille. Kiitos vielä teille kaikille!
 • Kokeilujen satoa netissä ja somessa
  Kuullon toimintakokeilujen kokemuksia ja tuloksia löytyy nettisivuilta, blogeista ja facebookista.

Toimintatutkimuksellisen hankkeen tavoitteena on lisätä kansalaisten kulttuuripalveluiden saatavuutta sekä vaikutusmahdollisuuksia toiminnan ja palvelujen kehittämisessä. Kaksivuotinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittämishanke toteutetaan Jyväskylän yliopiston yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella, kulttuuripolitiikan yksikössä ja sitä rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Hankkeen toiminta keskittyy erityisesti kuntiin, jotka käyttävät yleiseen kulttuuritoiminnan tuottamiseen vähän resursseja, 0-15 euroa asukasta kohti. Hankkeen keskiössä on erilaisten toimintakokeilujen käynnistäminen eri puolilla Suomea. Niiden päämääränä on luoda kestäviä, eri toimijoiden yhdessä kehittämiä palveluiden tuotantotapoja ja -malleja, joita voidaan tulevaisuudessa ottaa käyttöön myös muissa kunnissa ja alueilla. Hanke myös selvittää kulttuuripalvelujen nykyistä asemaa ja saavutettavuutta kunnissa sekä kartoittaa käytössä olevia, uudenlaisia palveluiden tuotantomalleja. Lue lisää...

 

Lisätietoja

professori Anita Kangas, 050 345 4045, akangas(at)jyu.fi

projektitutkija Sari-Minna Havimäki, 040 4818 633, etunimi.sukunimi(at)jyu.fi

 

Linkkilista

Yhteystiedot

Y33 / ©Timo Suutama

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
PL 35
40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Puh. (014) 260 1211 (vaihde)

Käyntiosoite:
Ylistönmäentie 33 (3. ja 4. kerros)

Yhteystietohaku
Isa-opiskelijaportaali

uno_fi.gif