18.10.2018

Hae opis­ke­le­maan luon­non il­miöi­tä!

Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa voit opiskella luonnon ilmiöitä molekyylien rakenteesta aina ekosysteemien toimintaan.

 

Luonnontieteet ja matematiikka sopivat luonnosta ja ympäristöstä sekä yhteiskunnan ja luonnon vuorovaikutuksista kiinnostuneille. Alan opiskelijoita yhdistää halu rakentaa kestävää tulevaisuutta. Opiskelu on monipuolista, yhteisöllistä ja luovia menetelmiä käyttävää niin luentosalissa, laboratoriossa kuin maastossakin. Monialainen koulutustarjontamme, opinnot muissa tiedekunnissa sekä vaihto-opiskelumahdollisuus ulkomailla mahdollistavat juuri sinun näköisesi opiskelun. Opinnot valmistavat sinua tutkimus- tai asiantuntijatyöhön esimerkiksi yritysten, teollisuuden ja tutkimuslaitosten palvelukseen lääketieteestä valvontavirastoihin ja vakuutusyhtiöistä biotuotetehtaisiin. Voit valmistua myös fysiikan, kemian tai matematiikan aineenopettajaksi tai nanotieteiden ammattilaiseksi. Tarjoamme mielenkiintoisen vaihtoehdon myös ammatilliselle suuntautumisellesi maisterivaiheessa.

Näppärän kokoinen Jyväskylä koostuu opiskelijoista, lyhyistä välimatkoista ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista.  Tutustu tarkemmin, miksi kannattaa muuttaa Suomen elävimpään opiskelukaupunkiin.

Tutustu opiskelijalähettiläisiimme sekä  lue opiskelijablogista, millaista luonnontieteiden opiskelu ja opiskelijaelämä Jyväskylässä on. Katso myös opiskeluun liittyvä video!