YKPA363 Ruoka (5 op)
Arvosteluasteikko
0-5
Opetuskieli/-kielet
suomi
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija tuntee globaalin elintarvikejärjestelmän käsitteen ja ymmärtää sen osien toiminnan sosioekonomiset vaikutukset sekä globaalilla että kansallisella tasolla.
Suoritustavat
Kontaktiopetus ja itsenäinen työskentely
Sisältö
Yhteiskuntatieteellisen elintarviketutkimuksen keskeiset osa-alueet (tuotanto, jalostus, jakelu ja kulutus) ja käsitteet (ruokapolitiikka, ruokasuvereniteetti ja ruokaturva).
Oppimateriaalit
Suoritusvaatimuksiin sisältyvä kurssikirjallisuus ja/tai mahdollinen muu materiaali ilmoitetaan erikseen kurssilla.
Arviointiperusteet
Aktiivinen osallistuminen ja kirjallinen tehtävä