Digimarkkinointi & verkkonäkyvyyden parantaminen -työpaja

Työpajan aiheena on digimarkkinointi & verkkonäkyvyyden parantaminen - hyvien verkkosivujen perusteet ja hakukoneoptimointi. Millaiset ovat hyvät ja toimivat verkkosivut? Miten parannan yrityksen verkkonäkyvyyttä verkkosivujen ja hakukoneoptimoinnin avulla?
  • Digimarkkinointi & verkkonäkyvyyden parantaminen -työpaja
  • 2017-02-08T13:00:00+02:00
  • 2017-02-08T17:30:00+02:00
  • Työpajan aiheena on digimarkkinointi & verkkonäkyvyyden parantaminen - hyvien verkkosivujen perusteet ja hakukoneoptimointi. Millaiset ovat hyvät ja toimivat verkkosivut? Miten parannan yrityksen verkkonäkyvyyttä verkkosivujen ja hakukoneoptimoinnin avulla?

Näihin ja muihin kysymyksiin kuulet asiantuntijan vastaukset työpajassa. Ilmaisessa työpajassa käsitellään millaiset ovat hyvät verkkosivut, hakusanaoptimoinnin perusteita ja kuinka palveluntarjoaja kannattaa valita, jos hakusanaoptimointia ja verkkosivuja ei toteuta itse. 

Lisäksi työpajaosuudessa tarkastelemme osallistujien verkkosivuja Konneveden lukion tableteilla. Työpajassa on myös hyvä mahdollisuus verkostoitua muiden alueen yrityksien kanssa.

Työpajan asiantuntijana toimii Jaakko Suojanen Suomen Digimarkkinointi Oy:stä. Yrityksen näkökulmaa verkkosivujen merkitykseen markkinoinnista tulee tuomaan Jouni Lehmonen Jukola Industries yrityksestä.

Tervetuloa!

 Ilmoittautuminen sulkeutuu 5.2.2017


  

Ilmoittaudu tästä linkistä!

 

Digipolku-hankkeen työpajoja järjestetään tänä ja ensi vuonna eri puolilla Keski-Suomea.

Vaikuta tulevien työpajojen aiheisiin vastaamalla kyselyyn: https://www.jyu.fi/digipolku/yrityskysely