Verkkokauppa-työpaja

Menestyvän verkkokaupan perustaminen vaatii muutakin kuin teknistä osaamista! Tule kuulemaan lisää aiheesta maksuttomaan työpajaan.

 

Tervetuloa mukaan verkkokauppa-työpajaan! Työpaja järjestetään Pihtiputaalla keskiviikkona 21.11.

Työpaja sisältää noin 2 h asiantuntijaluentoa, noin 2 h verkkokauppa-ratkaisun kokeilua omalla koneella ja kahvituksen. Huom! Tarvitset kokeilua varten mukaan oman kannettavan tietokoneen tai tabletin. 

Menestyvän verkkokaupan perustaminen vaatii muutakin kuin teknistä osaamista! Pelkkä verkkokaupan perustaminen ei riitä. Asiantuntija Nina Lehtomäki (Fulmore) esittelee, mitä kaikkea sinun kannattaa huomioida verkkokauppaa perustaessasi. Käymme läpi mm. verkkokauppasuunnitelman tekoa ja millaisia verkkokaupparatkaisuja markkinoilla on.

Työpajan lopuksi kokeilemme Vilkas-verkkokaupparatkaisua. Verkkokaupparatkaisun kokeilulla haluamme näyttää osallistujille, että nykypäivänä verkkokaupan perustaminen ei vaadi suurta teknistä osaamista. Vilkas ei välttämättä ole paras verkkokaupparatkaisu jokaiselle vaan se on esimerkki markkinoilla olevista verkkokaupparatkaisuista. Ennen verkkokaupan perustamista verkkokaupparatkaisu kannattaa miettiä jokaisen omista lähtökohdista.

 

Työpajaan verkkokauppayrittäjän kokemuksia tulee kertomaan pihtiputaalaisen Tänkimäätein -verkkokaupan yrittäjä. 

 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

 

Verkkokauppafaktaa meistä suomalaisista*:

  • 46 % tekee verkko-ostoksia joka kuukausi
  • Suosimme verkkopankkimaksua. Maksamisominaisuuksilla on suomalaiselle verkkokauppaostajalle väliä.
  • Suurin syy tehdä verkko-ostoksia on, että ostoksia voi tehdä silloin kuin haluaa.

 

*Tiedot pohjautuvat Postnordin Verkkokauppa Pohjoismaissa 2018 -raporttiin: https://www.postnord.fi/globalassets/suomi/raportit/verkkokauppa-pohjoismaissa/verkkokauppa-pohjoismaissa-2018.pdf