Tehokas reittien ja työn suunnittelu

Digitaaliset välineet ja palvelut helpottavat yritysten reittien optimointia, työn hallintaa ja seurantaa.

 

Liikkuvaa työtä tekevät esimerkiksi kunnossapito- ja asennusliikkeet ja erilaiset kuljetuspalvelujen tarjoajat. Kohtuulliset hinnat mahdollistavat digitaalisten välineiden ja palveluiden käytön pienille yrityksille. Tehokas reittien ja työn suunnittelu –tapahtumassa esitellään digitaalisia ratkaisuja liikkuvan työn suunnitteluun, seurantaan ja hallintaan sekä reittien optimointiin.

 

Reittien optimoinnilla voidaan säästää rahaa ja aikaa, helpottaa suunnittelua, parantaa palvelua ja tehostaa kuljetuskaluston käyttöä.  Toiminnanohjauksella voidaan esimerkiksi seurata tehtyä työaikaa, hoitaa laskutus helpommin ja dokumentoida tehdyt tehtävät.

 

Jyväskylän yliopiston dosentti ja WeOptit-yrityksen perustaja Olli Bräysy esittelee tilaisuuden alussa liikkuvan työn toiminnanohjausta ja reittien optimointia: mitä hyötyjä niistä on ja millaisia ratkaisuja niihin on tarjolla. Tapahtumassa tutustutaan myös kahteen esimerkkiin digitaalisista ratkaisuista: Aitio Finland Oy:n Hillavaan ja Silvasti Software Oy:n LogiAppsiin. Aitio Finland Oy:n palvelupäällikkö Mari Niemelä esittelee Hillava-nimisen toiminnanohjaus ja töidenhallinta ohjelman. Hillavan avulla työtehtävät saadaan esimerkiksi näkyviksi kentällä ja töitä on helpompi seurata. Silvasti Software Oy:n tuotekehityspäällikkö Jukka Toivanen esittelee LogiApps-toiminnanohjausjärjestelmän, jonka avulla voidaan hoitaa ajojärjestelyjä, laskutusta, työajanseurantaa ja optimoida reittejä.

 

Tapahtumassa osallistujilla on myös mahdollisuus kokeilla LogiAppsia ja Hillavaa paikan päällä. Asiantuntijat vastaavat osallistujien kysymyksiin digitaalisten ratkaisujen mahdollisuuksista ja käytöstä.

 

Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen hankkeen verkkosivujen kautta kahvitarjoilun takia. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.3.!

Ilmoittaudu tästä linkistä!

 

Ohjelma:

Klo 12.30-12.45 Tervetulotoivotus ja alustus aiheeseen

Klo 12.45-13.45 Olli Bräysy (WeOptit): Liikkuvan työn toiminnanohjaus ja reittien optimointi - Käytännön esimerkkejä ja tulevaisuuden näkymiä Suomesta ja maailmalta

Klo 13.45-14.15 Kahvit

Klo 14.15-15.00 Jukka Toivanen (Silvasti Software Oy / LogiApps): Toiminnanohjaus ja reittien optimointi LogiAppsilla

Klo 15.00-15.45 Mari Niemelä (Aitio Finland Oy / Hillava): Liikkuvan työn toiminnanohjaus ja töiden hallinta Hillavan avulla

Klo 15.45-16.30 LogiAppsin ja Hillavan kokeilumahdollisuus

Klo 16.30 Tilaisuus päättyy